Spelend leren

Digitaal lesmateriaal

Duizenden leerlingen spelen jaarlijks Plaza Challenge School in Nederland en België. Ook spelen in uw klas? Klik op de knop rechtsboven in het menu en schrijf in om twee gratis rondes te spelen met uw klas.

Let op: alleen voor docenten!

Direct inloggen

Contact gegevens

Plaza Challenge School B.V.
Bellen/whatsapp: 06-21264981
info@plazachallengeschool.nl

 

In Vlaanderen wordt onze game gespeeld onder de naam Vlajo Challenge.

Missie:

LEARNING-BY-DOING

Vlaanderen bulkt van jong ondernemend talent. Op de schoolbanken herken je jongeren die initiatiefrijk en creatief zijn, die buiten de lijntjes durven kleuren, die kansen zien én grijpen. Alleen komen die jonge entre-én intrapreneurs vaak niet vanzelf bovendrijven. Hun ondernemingszin moet gestimuleerd worden.

Vlajo biedt praktijkgerichte onderwijsprojecten aan - van in de kleuterklas tot aan de universiteit - om ondernemingszin bij kinderen en jongeren te stimuleren en hun ondernemende competenties te ontwikkelen. Dit doen we op een kwaliteitsvolle wijze met oog voor fun.

We stappen af van de klassieke theoretische leermethodes en kiezen resoluut voor de ‘learning by doing’ aanpak. Onze jongeren gaan zelf aan de slag, ontdekken hun talenten, verleggen hun grenzen, stappen uit hun comfortzone. Ze worden ondernemender, leergieriger, blijer, maar ook kritischer.

Vlajo is, met ondersteuning van de Belgische overheid, bezig Vlajo Challenge te implementeren in het Vlaamse onderwijs.
www.vlajo.org