Sub navigatie

Spelend leren

Digitaal lesmateriaal

Duizenden leerlingen spelen jaarlijks Plaza Challenge School in Nederland en België. Ook spelen in uw klas? Klik op de knop rechtsboven in het menu en schrijf in om twee gratis rondes te spelen met uw klas.

Let op: alleen voor docenten!

Direct inloggen

Contact gegevens

Plaza Challenge School B.V.
Bellen/whatsapp: 06-21264981
info@plazachallengeschool.nl

 

Plaza Challenge School is een economisch georiënteerd online managementspel voor in de klas. Studenten ervaren in Plaza Challenge hoe het is om zelf een winkel te beginnen in een virtueel winkelcentrum waarin ze met en tegen elkaar strijden. Laat uw studenten de uitdaging aangaan. U beheer(s)t de klas.

Elke deelnemer begint met een bedrag van € 7500. Vervolgens kan hij/zij een winkelpand huren en verdere acties ondernemen.

De deelnemers worden geconfronteerd met allerlei dilemma's die een ondernemer dagelijks tegenkomt. Bijvoorbeeld welke verkoopprijs gehanteerd wordt.

De effecten van hun besluiten worden weergegeven in scores. Door het competitie element worden studenten enthousiast en willen ze weten hoe ze beter kunnen presteren. Dat zorgt ervoor dat ze spelenderwijs interesse krijgen in de werking van de marktprincipes.

Plaza Challenge School is een veilige omgeving waarin leerlingen kennis kunnen maken met ondernemerschap, marktprincipes en economische begrippen.

Klik in het menu links om te zien hoe de docentenmodule werkt en voor een meer gedetailleerde weergave van het spelverloop. En u kunt onze gratis handleiding hier downloaden.